Camping i Aabenraa Sønderjylland

Oplev vores lille perle i Aabenraa Sønderjylland – her er fred og ro…

Fjordlyst Camping er en lille, hyggelig campingplads placeret i naturskønne områder i Aabenraa. Fra Campingpladsen er der kun 500 meter ned til stranden og havnen, samt 300 meter til skoven, derudover er der kun 2 km til centrum af byen, hvor du finder hyggelige caféer, shoppingmuligheder samt kulturelle og aktive oplevelser.

Pladsen byder på både åbne og mere lukkede pladser med hække rundt om, derudover har nogle af pladserne en fantastisk udsigt ud over fjorden eller byen. Servicebygningen er placeret centralt på pladsen, så uanset hvor du ligger har du ikke langt til facilitterne.

Campinpladsen har to større områder til telte, hvor der bl.a. er mulighed for at tage bilen med ned til teltet. Det øverste teltområde byder på en fantastisk udsigt udover fjorden, mens det andet område ligger i helt idylliske omgivelser med træer, næsten som var man i skoven.

Pladsen har både standard-og komforthytter. Standardhytterne er placeret i nærheden af hovedbygningen, så de er tæt på bygningens facilitteter. Derudover har nogle af standardhytterne en flot udsigt ud over fjorden.
Komforthytterne er placeret længere nede på pladsen med store terrasser, køkken samt toilet og bad. Komforthytterne har en skøn udsigt ud over byen.

Campingpladsen har åbent hele året rundt, dog med tilelding i perioden 26.09.21 – 09.04.22 på tlf. 74622699

Kontakt os for nærmere information.

Ring til os på 74 62 26 99

Sæsonpladser på Fjordlyst Camping 2021

En sæsonplads på Fjordlyst Camping fra 1.4. – 31.10. inkl. varmt vand og trådl. internet kun: Kr. 9.000 kr, kig forbi eler ring og hør nærmere på tlf. 72622699

Book en forårsplads og en efterårsplads og spar 300 kr, dette kan kombineres frit mellem Fjordlyst Camping og Gåsevig Strand Camping.