Morgenmadshotel i Aabenraa Sønderjylland

Fjordlyst blev etableret som vandrerhjem i 1937, og udvidet af flere omgange senest i 1967. Siden 2003 opgraderet til Hotelstandard og fungerer nu som morgenmadshotel.

Fjordlyst Hotel ligger naturskønt og i rolige omgivelser i den sydlige del af Aabenraa by. Aabenraa ligger på Østkysten helt ud til havet i Sønderjylland.

Alle vores værelser er nyrenoverede, de fleste med eget toilet og bad samt TV.
Du kan se 360 graders billeder fra værelserne i vores virtuelle rundtur

Bygninger og faciliteter er i de seneste år blevet renoveret, således der altid er pænt og indbydende. I bygningen er der en stor spisestue hvor morgenmadsbuffen finder sted, derudover er der gæstekøkken med kogefaciliteter, ovn, køleskab, service og spiseborde.
Der er en hyggelig opholdsstue med pejs og TV hjørne. Fra stuen er der udgang til en dejlig terrasse med udsigt ud over fjorden, her er der borde og bænke, hvor du kan hygge dig med lidt grillmad tilberedt på fællesgrillen, som er til fri afbenyttelse.

I recptionen finder du information omkring oplevelser og seværdigheder i området både for børn og voksne.

På Fjordlyst Hotel har vi en uformel og afslappet atmosfære, som vi ved at vores gæster sætter stor pris på.

Vi ønsker at tilbyde vores gæster behagelige rammer, som kan være grundlag for gode oplevelser i Aabenraa og Sønderjylland.

Åbningstider:

Åbent hele året! 

29.09.19 – 04.04.20 efter aftale eller forudbestilling. Morgenmaden er inklusiv i prisen hele året rundt serveres mellem 8 og 9.30 hverdag.